Most searched for: Jeans, Shirts, Blouses , Shoes

0 results found

Filters

Brands

Color

Material

Categories

Price

Shop een Xirena Blouse bij Bylotte.com of in onze winkel | Gratis verzending en snel in

XIRENA is gecreëerd met het doel om elke vrouw comfort te laten ervaren bij het dragen van hun kledingstukken. De oprichter, Dierde Roffoni, heeft als streven dat de kledingitems moeiteloos kunnen worden gedragen en moeiteloos kunnen worden gecombineerd.

6 items

    6 items

Filter

Filtering:

Brand

Color

Material

Categories

Price

Sort by

Items 1 to 6 of 6

XIRENA bij BYLOTTE

Het merk XIRENA is opgericht in Los Angeles. XIRENA staat bekend om de moeiteloze blouses, jurken en tops. De stijl bevat een samensmelting van jongensachtige en meisjesachtige elementen. Wat opvalt aan de collecties, is de keuze voor prachtige stoffen. Comfort staat hoog in het vaandel bij XIRENA, daardoor zijn de kledingstukken op meerdere manieren te combineren. Bijvoorbeeld: nonchalant met sneakers of classy met hakken of laarzen.

Ontdek de blouses van XIRENA bij BYLOTTE

De collectie van XIRENA biedt een scala aan prachtige jurken, blouses, jumpsuits en nog veel meer! De kleurkeuzen die ze hanteren, zijn buitengewoon. Elke collectie komen de musthaves terug, zoals de BEAU blouses, en worden er ook andere producten toegevoegd. Hoe leuk zijn de Scout blouses die enorm leuk te combineren zijn met de Darren broeken!

Wist jij trouwens dat XIRENA ‘zeemeermin’ betekend in het Spaans?

OUR SHOP

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE not only has a webshop, but also a fantastic multi-brand store right in the heart of Eindhoven. Here, we create an atmosphere where you feel at home, where you can be yourself and where our stylists make sure you are the best version of yourself.

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Monday: 12.00 - 18.00
Tuesday: 10.00 - 18.00
Wednesday: 10.00 - 18.00
Thursday: 10.00 - 18.00
Friday: 10.00 - 18.00
Saturday: 10.00 - 17.00
Sunday: 13.00-17.00

By using our website, you agree to the use of cookies to improve our website. Hide this messageMore about cookies "