Most searched for: Jeans, Shirts, Blouses , Shoes

0 results found

Get to know me: Lotte Drijvers

Get to know me: Lotte Drijvers!

Get to know me: Lotte Drijvers!

  • By Lotte Drijvers
  • Datum 04/03/2024

Benieuwd naar mijn leven? In deze blog deel ik mijn ervaringen, uitdagingen tot mijn liefde voor mode en alles daartussenin! Mijn liefde voor mijn vriend Niek, nee helaas ben ik niet getrouwd, mijn kinderen Lucy & Harvey, familie etcetera. Maar ook mijn aversie tegen alledaagse klusjes en verhuizen..


Hey Girls,

Voor iedereen die nieuw is hier, zal ik me even voorstellen. Ik ben dus Lotte Drijvers, vriendin van Niek, en mama van Lucy en Harvey, drie extreem leuke lieve mensjes. Ik ben een enorme chaoot, heb een grote passie voor fashion en dus mijn werk. Mijn hoofd stroomt dagelijks over van ideeën. Mijn werk is mijn derde kind en daarom doe ik het graag en veel :-)

Daarbuiten hou ik van interieur, vakanties met de drie super humans, sporten, koken, pindakaas en kaas. En natuurlijk van mijn vrienden, familie en ook schoonfamilie en niet te vergeten de fashion family! Dankbaar voor al die mensen in volle gezondheid!

Ik hou echt niet van tanken, de vaatwasser uitruimen en verhuizen… (dat laatste zou je niet denken gezien mijn historie met nogal wat verhuizingen lately)

Ik ben een oplosser, in principe ga ik problemen niet uit de weg, maar als het emotionele waarde heeft stel ik het graag uit of negeer het, hoe ouder hoe minder, maar het zit er wel nog.

Ik kan once a month echt een gruwelijke pain in the ass zijn voor Niek en wellicht meer mensen om me heen. Onuitstaanbaar verwend gedrag noemen ze het ook wel…

Ik ben extreem allergisch voor mensen zonder drive, maakt niet uit wat je doet of wie je bent maar go for it! Altijd, want met niks doen is nog nooit iemand ergens gekomen.

Ik ben super grijs aan het worden, heb altijd een haat/liefde relatie met mijn lijf en het daarbij behorende voedingspatroon. (Dun willen zijn, kaasplanken naar binnen schuiven) je kent het wel! En nee ik vind mezelf niet dik maar ja wie vind zichzelf nou wel echt perfect?

Mega gat in mijn hand, zowel zakelijk als privé, maar daar zijn andere om me heen ook zeker goed mee. Niks leuker dan mensen blij maken. Niet alleen met materie maar ook met er zijn.

Even denken, verder heb ik echt een mooi leven, het gaat wel veel te snel vind ik, maar ja voor wie niet. Een grote rollercoaster vol met gebeurtenissen, leuke en minder leuke maar het zou van mij eeuwig en voor altijd mogen duren! Geniet van alle lieve mensen om je heen, van alles wat het leven mooi maakt! Kom je snel langs?

Dikke kus Lot

OUR SHOP

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE not only has a webshop, but also a fantastic multi-brand store right in the heart of Eindhoven. Here, we create an atmosphere where you feel at home, where you can be yourself and where our stylists make sure you are the best version of yourself.

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Monday: 12.00 - 18.00
Tuesday: 10.00 - 18.00
Wednesday: 10.00 - 18.00
Thursday: 10.00 - 18.00
Friday: 10.00 - 18.00
Saturday: 10.00 - 17.00
Sunday: 13.00-17.00

By using our website, you agree to the use of cookies to improve our website. Hide this messageMore about cookies "