Most searched for: Jeans, Shirts, Blouses , Shoes

0 results found

Filters

Brands

Color

Material

Categories

Price

Gilets

A vest adds the perfect finishing touch to your outfit. Our collection of women's vests combines timeless elegance with a modern touch - at Bylotte you will find the very best women's vests.

6 items

    6 items

Filter

Filtering:

Brand

Color

Material

Categories

Price

Sort by

Items 1 to 6 of 6

Gilets

Bylotte's collection of Gilets

Gilets zijn vroeger ooit ontworpen voor mannen voor bij hun drie-delige pak. Maar gelukkig is dit kledingstuk ook helemaal in voor bij de vrouwen. Bekijk ons gevarieerde assortiment nu op Bylotte.com

A vest for every outfit

Er zijn zoveel verschillende soorten gilets. Zo heb je een spijkergilet, een leren gilet, maar ook een blazer gilet. Om even een verbeelding erbij te creëren, dit zijn gewoon allemaal jassen zonder mouwen, als de mouwen er nog aan zouden zitten was het een spijkerjasje geweest.  

Iedere stijl van gilet is weer helemaal anders te stijlen, maar eigenlijk (net zoals bij een spijkerjas en leren jas) is een gilet overal over te dragen. Je kunt met een gilet zoveel kanten op, dat het echt een must is voor in jouw kledingkast ;). 

Draag het met een basic wit shirt en jouw favoriete jeans. Zo krijgt jouw outfit een extra touch en zie je er gelijk leuk uit. Ook kan je jouw gilet over je jurk dragen om iets extra gekleed te zijn. Niet met ieder gilet kan het, maar ook is het erg leuk om een gilet te dragen met niks eronder, zo creëer je een sexy en feestelijke look.OUR SHOP

Placeholder

BYLOTTE IN EINDHOVEN

BYLOTTE not only has a webshop, but also a fantastic multi-brand store right in the heart of Eindhoven. Here, we create an atmosphere where you feel at home, where you can be yourself and where our stylists make sure you are the best version of yourself.

Kleine Berg 65

5611 JT Eindhoven

Monday: 12.00 - 18.00
Tuesday: 10.00 - 18.00
Wednesday: 10.00 - 18.00
Thursday: 10.00 - 18.00
Friday: 10.00 - 18.00
Saturday: 10.00 - 17.00
Sunday: 13.00-17.00

By using our website, you agree to the use of cookies to improve our website. Hide this messageMore about cookies "